Design plantenbakken voor in uw tuin

Voor een groot aanbod design plantenbakken in de omgeving van Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of Leiden gaat u natuurlijk naar Trendy Planten & Potten. Wij beschikken voor elke stijl, elke smaak en elke prijsklasse over een geschikt model. U vindt bij ons dus gegarandeerd de design plantenbakken die aan al uw wensen voldoen.

Assortiment
U vindt vele verschillende planten en potten in ons uitgebreide en complete assortiment. Zo hebben wij prachtige aluminium of kunststof plantenbakken. Bovendien vindt u in onze collectie plantenbakken van aardewerk en polystone. Alsof dat nog niet genoeg is kunt u bij Trendy Planten & Potten ook kiezen voor zeer mooie decoratiezuilen en buitenplanters.

Meer weten?
Woont u in de regio Randstad en denkt u erover om design plantenbakken via Trendy Planten & Potten aan te schaffen maar heeft u nog vragen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar het telefoonnummer 0172-478385. U bent daarnaast van harte welkom om onze showroom (op afspraak) te komen bezoeken.


Contact      VestigingBekijk ook andere producten in ons assortiment:
trendy bloempotten verlichte bloempot
design bloempotten rvs plantenbak
sierpotten kunststof bloempotten