Kunststof bloempotten voor huis en tuin

Trendy Planten en Potten is dé plaats uit de regio’s Zoetermeer, Hoofddorp en Den Haag waar u prachtige kunststof bloempotten kunt kopen. Wij beschikken voor elke stijl, elke smaak en elke prijsklasse wel over een geschikt model. Bij ons vindt u dus altijd gegarandeerd de kunststof bloempotten waar u al zo lang naar op zoek was.

Potten
Wie een exclusieve pot zoekt – of zoals wij dat noemen ‘groenmeubel’ – is bij ons op het juiste adres. Wij hebben potten in de meest uiteenlopende stijlen, van modern-klassiek tot tot strak-zakelijk. Alles is mogelijk! Naast kunststof bloempotten biedt Trendy Planten & Potten ook bloempotten van aluminium, aardewerk, fiberglas en polystone.

Nieuwsgierig?
Bent u nieuwsgierig naar de kunststof bloempotten van Trendy Planten & Potten en kunt u niet wachten om ze van dichtbij te bekijken? Dan bent u (op afspraak) van harte welkom om onze showroom te komen bezoeken. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar het telefoonnummer 0172-478013


Contact      VestigingBekijk ook andere producten in ons assortiment:
kunststof bloempotten rvs bloempotten
verlichte bloempot design plantenbakken
lichtgevende bloempot trendy bloempotten